Отслабване Натали: „….имах и паста, и по 2-3 чаши вино на седмица“

 

По време на големи житейски промени контролът върху храненето неусетно ни се изплъзва и стрелката на кантара започва нагоре опасно да се плъзва. Хората се изнасят от домашното огнище, отиват на друго място да учат или работят, заживяват с някого,…

Всичко това е свързано с пренареждане на ежедневието, справяне с уредените до вчера неща и т.н. До вчера сядаше на масата и всичко беше приготвено, а днес вече трябва да си пазаруваш и готвиш…

Такъв е случаят с Натали, която се свърза с мен да ѝ помогна да свали натрупаните килограми след като отишла да следва.

Като цяло от както се помня никога не съм била слаба, но не съм била и дебела. Тренирах ски 13 години и това винаги ме е държало в форма

Проблемите почнаха след като се преместих да уча висше и се отпуснах толкова сериозно, че за 2 години качих 20кг., бях спряла да тренирам, храних се все едно цял живот са ме държали гладна и към допълнение на всичко това ми бяха изписали и противозачатъчни(не по мое желание), които още повече ме караха да изпитвам глад.

От напълняването единствения проблем, който имах беше болки в колената, но в момента в който свалих кг. всичко отшумя.

Исках да сваля килограмите по-очевадни причини, не се харесвах, а и за човек, който през целия си живот до момента е тренирал, като се видях до какво съм се докарала ми идваше да се гръмна.

Натали осъзнава, че сама трудно ще се справи и има нужда от помощ. Естествено, започва да търси решение на проблема си:

Започнах да търся в интернет треньор, който изготвя хранителни режими, но не просто да ти даде поредната диета, която обещава 10кг. за 10 дни и тем подобни глупости, а човек, който си разбира от работата и подхожда индивидуално към всеки един клиент.

На Юли попаднах наистина случайно, но от всички, които бях набелязала, той ми вдъхна най-голямо доверие въпреки, че не сме се срещали на живо и година по-късно изобщо не съжалявам за избора си.

След като си разменихме няколко мейла се разбрахме да ѝ изготвя удобен и лесен за следване режим. Ето какво сподели за работата ни:

С Юли се работи много лесно, като започнахме ми пусна анкета какви храни обичам и какви не, пита ме какви храни искам да ми включи в режима, предложи ми да си избера и от неговите рецепти, съобрази се с това, че сутрин си пия кафето с мед и не го махна от режима, имах и паста, и по 2-3 чаши вино на седмица.

Винаги, когато съм имала въпрос за нещо ми е отговарял изчерпателно, даваше ми съвети, как да си контролирам с глада за сладко, всеки ден следеше кой от вариантите съм избрала, имала ли съм някакво прегрешение, ако се случи да се изкуша за нещо веднага ми дава съвет за другия ден как да си разпределя храната.

Имах период в който стигнах в застой и спрях да свалям, Юли веднага ми коригира част от храните в режима за да продължа със свалянето на кг., например от 50гр. ядки станаха на 30гр., бекон от  35гр. на 15гр., мазнина за пържене от 2 на 1 лъжица, в един от вариантите имах рецепта със свинско и го замени с пуешко и т.н.

Режима ми съвпадна и с Великден, Юли ми даде съвети как да ям през деня, като можех да ям и козунак и агнешко естествено без да прекалявам.

Юли е голям професионалист, разбира си от работата и най-важното за мен поне е, че и си обича работата и не го прави колкото да ти вземе парите и оправяй се, а когато човек си обича работата това се отразява и на хората с които работи и на които помага.

След 10 седмици Натали беше с -10 кила. Обикновено след режим се питаме как да продължим. Може да видиш повече по въпроса тук, а сега да продължим с думите на Натали:

В момента се чувствам много добре, най-важното, което промених в себе си освен килограмите е, че спрях да се тъпча безразборно.

За това как да продължа след режима, Юли ми предложи първите 1-2 седмици в събота например само вечерята да ми е каквато искам и така малко по малко докато стане цял ден. Горе-долу месец и половина-два след режима стигнах до 2 дни и така си и продължих до сега, през седмицата си ям по режима, събота и неделя без да се ограничавам и след една година съм на същите килограми на които бях след като ми свърши режима.

Бих препоръчала Юли на всеки, който има нужда от помощ с хранителен режим и тренировъчни програми независимо какви са целите му, който му се довери няма да остане разочарован.

10 месеца по-късно (от май’19 до март’20) Натали си беше останала на същите килограми, до които бяхме стигнали в края на режима!

Но на нея ѝ е лесно, защото режимът ѝ го направих максимално близо до как ѝ е удобно да яде и с колкото се може повече от нещата, които иска да яде. Това е основното предимство да ти направят индивидуален режим.

Цъкни ме да ме видиш в подходящ размер 😉

В началото на март с Натали започнахме следващия етап от работата ни – работа с макроси, за да свали последните няколко килограма и да се научи как сама да си избира какво да яде. Както се вижда от табличката с мерките ѝ – за почти месец вече сме с нови -2 кила.

Ако имаш нужда от помощ с отслабването

😤 Разочароваш ли се постоянните лишения и безуспешните опити да отслабнеш?

🔎 Търсиш някой от най-добрите да ти изготви индивидуален план и да работи лично с теб?

Коментар

Няма коментари по тази публикация. Бъди първият коментирал.

Оставете коментар

error: Съдържанието е защитено!