Индивидуални тренировки с персонален треньор

Независимо дали ще работим на място в Залата или онлайн, ние ще Ви предложим един напълно индивидуализран и подходящ за вас план.

Защо индивидуални тренировки?

Сигурният начин
Тренирането с квалифициран треньор по индивидуална програма е далеч по-сигурен и по-бърз начин да постигнете своите цели в сравнение с варианта да се тренирате сами. Статистиката сочи, че 75% от редовно трениращите не постигат желаните резултати. Нещо повече – 90% от тези, които успяват с целите си, тренират с персонален треньор.
По-ефективната тренировка
Персоналният треньор настройва всяка ваша тренировка според моментното ви състояние. Мотивира ви за още едно повторение като види, че можете, но и ви спира от следващото, ако забележи, че това би довело до компромис с техниката. Показва и помага да заучите новите упражнения и следи за тяхното правилно и безопасно изпълнение.
Най-добрият избор
Не може всеки да е специалист във всичко, затова нашите трениращи са проучили кои са водещите имена в областта на тренирането и са се доверили на професионализма ни. Те идват в Залата и се оставят в ръцете на своя треньор, който е подготвен да проведе поредната им тренировка за постигането на желаните резултати.
Откъде да започна?

Отзиви

Най-добрият отзив е истината, казана от истински човек
По каква програма се тренира на индивидуалните тренировки?
Вашата програма е индивидуална и се от изготвя треньора ви с оглед вашите цели и физическото ви ниво. Негова е отговорността и грижата да подбира подходящите упражнения и методи за програмата ви и да я донастройва в движение по време на тренировката в зависимост от моментното ви състояние. Треньорът следи прогреса ви и, при нужда, нанася нужните промени в програмата ви. От вас се иска да дойдете на тренировката, планът за нейното протичане е отговорност на вашия треньор.
Досега не съм тренирал(а) нищо. Мога ли да започна с индивидуални тренировки?
Най-удачният случай е именно започване на тренировките с треньор. Вместо да губите месеци и години, а често и здравето си, контузвайки се в процеса, вие оставяте на вашия треньор задачата да ви научи на правилната и безопасна техника на изпълнение на упражненията и да подбере възможно най-ефективния и ефикасен начин да постигнете целите си.
Какви хора идват при вас на индивидуалните тренировки?
В Залата ни идват хора от всякакви възрасти и професии. Основно сме насочени към обикновените хора, спортуващи за здраве и атлетично тяло, но имаме и няколко състезателя в различни спортни дисциплини. Въпреки, че можем да се похвалим с национален и с европейски шампион, нашата гордост са идващите редовно при нас хора от различни професии в сферата на IT технологиите, образованието, здравеопазването, собственици и служители в малкия и средния бизнес и т.н., които разбират важността на редовното движение за един по-добър живот. При нас те са открили своето място, своя начин на трениране и своя треньор.
Мога ли да тренирам с персонален треньор, ако има здравословен проблем?
На този въпрос можем да ви отговорим на място. Повечето здравословни проблеми позволяват, дори повеляват, да има физическа активност, като нашите треньори могат да ви напътстват по време на съответната тренировка какво да правите и кое – по-добре не.
Трябва ли да идвам редовно, за да имам ефект?
Треньорите ни препоръчват между 2 и 5 посещения седмично, за да има ефект, но те ще съобразят броя на тренировките и настроят програмата ви така, че да е възможно най-удобно за вас като време и да не правите компромис със социалния си живот.
Може ли да ходя и на индивидуалните, и на груповите тренировки?
Да, разбира се. Вашият личен треньор ще ви пренастрои програмата вземайки под внимание участието ви и на групова тренировка.
Може ли да дойда заедно с приятел или роднина?
Да, имаме доста приятели, двойки и семейства, които идват да тренират заедно.
Може ли да дойда на индивидуална тренировка без предварително запазен час?
Индивидуалните тренировки са с предварителна уговорка за ден и час. Разчитайки на случайността избраният от вас треньор да е свободен да ви тренира, като се появите, не е голяма. Затова насърчаваме поне ден по-рано да сте се уговорили и уточнили деня и часа на следващото ви посещение.
error: Съдържанието е защитено!