Индивидуални тренировки с личен треньор

Независимо дали ще работим на място в Залата или онлайн, ние ще създадем един напълно индивидуален и подходящ за теб план

Защо да избереш тренировки с личен треньор?

Сигурният начин
Тренирането с квалифициран треньор по индивидуална програма е далеч по-сигурен и по-бърз начин да постигнеш своите цели в сравнение с варианта да се тренираш самостоятелно. Статистиката сочи, че 75% от редовно трениращите не постигат желаните резултати. Нещо повече – 90% от тези, които успяват с целите си, тренират с персонален треньор.
По-ефективната тренировка
Персоналният треньор настройва всяка твоя тренировка според моментното ти състояние. Мотивира те за още едно повторение като види, че можеш, но и те спира от следващото, ако забележи, че това би довело до компромис с техниката. Показва и помага да заучиш новите упражнения и следи за тяхното правилно и безопасно изпълнение.
Най-добрият избор
Не може всеки да е специалист във всичко, затова нашите трениращи са проучили кои са водещите имена в областта на тренирането и са се доверили на професионализма ни. Те се оставят в ръцете на своя личен треньор, който е подготвен да проведе поредната им тренировка за постигането на желаните резултати.
Откъде да започна?

Отзиви

Най-добрият отзив е истината, казана от истински човек
По каква програма се тренира на индивидуалните тренировки?
Програмата ти се изготвя лично за теб от твоя треньор с оглед твоите цели и физическото ти ниво. На треньора ти се пада отговорността и грижата да подбира подходящите упражнения и методи за програмата ти и да я донастройва в движение по време на тренировката ти в зависимост от моментното ти състояние. Треньорът ти следи прогреса ти и, при нужда, нанася нужните промени в програмата ти. От теб се иска да дойдеш на тренировката, планът за нейното протичане е отговорност на твоя личен треньор.
Досега не съм тренирал(а) нищо. Мога ли да започна с индивидуални тренировки?
Най-удачният случай е именно започване на тренировките с треньор. Вместо да губиш месеци и години, а често и здравето си, контузвайки се в процеса, по-добре остави на личния ти треньор задачата да те научи на правилната и безопасна техника на изпълнение на упражненията и да те води по пътя към постигане на целите ти.
Какви хора идват при вас на индивидуалните тренировки?
В Залата ни идват хора от всякакви възрасти и професии. Основно сме насочени към обикновените хора, спортуващи за здраве, атлетично тяло и активно дълголетие, но имаме и няколко състезателя в различни спортни дисциплини. Идващите редовно при нас са открили своето място, своя начин на трениране и своя треньор.
Мога ли да тренирам с персонален треньор, ако има здравословен проблем?
На този въпрос не можем да ти отговорим без по-обстойно запознаване с казуса ти. Повечето здравословни проблеми позволяват, дори повеляват, да има физическа активност, като нашите треньори могат да те напътстват по време на съответната тренировка какво да правиш и кое – по-добре не.
Трябва ли да идвам редовно, за да имам ефект?
Препоръчваме между 2 и 5 посещения седмично, за да има ефект, но ще съобразим броя на тренировките и настроим програмата ти така, че да е възможно най-удобно за теб.
Може ли да комбинирам тренировките при вас с други?
Да, разбира се. Личният ти треньор ще ти пренастрои програмата вземайки под внимание и останалите ти активности.
Може ли да дойда заедно с приятел или роднина?
Да, имаме доста приятели, двойки и семейства, които идват да тренират заедно.
Може ли да дойда на индивидуална тренировка без предварително запазен час?
Всички тренировки при нас са с предварителна уговорка за ден и час. Ако тренираш редовно при нас и в последния момент ти се отвори възможност - надали ще те върнем от вратата. Но ако искаш да дойдеш за пръв път без предварителна уговорка...
error: Съдържанието е защитено!