Изготвяне на тренировъчна програма

Защо да избереш тренировъчна програма изготвена лично за теб?

Подбирам всичко в програмата ти с оглед на твоите възможности и поставените от теб цели
Първоначалната ни комуникация е с цел да разбера повече за физическото ти ниво - стаж, владеене на упражненията, контузии; наличното ти оборудване и, разбира се, желаните резултати - отслабване, стягане, покачване на мускулна маса, оформяне, развиване на различни функционални качества като мобилност, сила, издържливост, експлозивност… 
Съобразявам тренировъчната ти програма с твоето ежедневие и социален живот
Знам колко е трудно да се балансират тренировките с личните и служебните ангажименти, социалния живот и свободното време. Затова подбирам така графика на тренировките ти, че да бъде оптимално съчетан с всичко останало, което се налага да вършиш в ежедневието си. А ако имаш и други физически активности - съобразявам натоварването по програмата и с тях.
Оставам на линия по време на програмата ти за нанасяне на нужните корекции
След като се убедиш, че твоята програма е наистина направена за теб, за твоите цели и според твоите възможности, съвместната ни работа не приключва дотук. Аз оставам на разположение за въпроси по програмата, следим обратната връзка чрез мерки, коментари и различните биомаркери и аз правя нужните промени, ако се налагат такива. 

Стъпките, през които минаваме с теб от момента, в който заявиш своята лична тренировъчна програма, до момента, в който я получиш готова:

01
Събираме нужната информация
02
Анализирам получените данни
03
Подбирам подходящите методи и упражнения
04
Допълнително уточняваме някои детайли
05
Завършвам и изпращам готовата програма
Откъде да започна?
error: Съдържанието е защитено!