The MARVEL(ous) Пламен за сблъсъка му с програмата „Супергерой за 6 седмици“

 

Пламен
Пламен

Здравейте. Казвам се Пламен Хpистов на 24 г. и съм тест пилот на програмата – „Супер герой за 6 седмици”. В следващите няколко реда ще опиша впечатленията и резултатите ми от нея.

Дъ program: Когато погледнах упражненията в комплексът и тяхното съчетание ми направи впечатление комбинацията между силови базови упражнения и такива с аеробен режим на изпълнение,  тогава в мисълта ми изкочи – „това ще е предизвикателството за следващят месец и половина”. Любпитството ми просто не издъжа на изкушението да я тествам.

Target: Да стана “SUPER HERO” като геройте от комиксите на Marvel, както и да издъжа програмата до край.

Впечатления: По време на изпълнение на програмата, тялото ми не знаеше какво се случва с него, след нестандартната комбинация от тежки базови и SUPER изцеждащи аеробни серии. След всяка серия се чувствах все по-изтощен, а когато идваше време за аеробните упражнения никак не ми се започваха. В процеса на тренировка свикнах с комбото и придобих  супер издръжливост да изкарам до край тренировката. До момента не бях правил толко “мачкащи” тренировки във фитнеса.

Резултат: След 6 седмично “жасане”☺ се сдобих с добре оформена мускулатура. Рамене и гърдите здраво бяха изпъкнали и се бяха оформили, а талията ми бе по-подчертана. Направи ми впечатление, че гърдите ми натдадоха както никога до сега, сякаш съм изкарал специализация за тях горната им част SUPER много се бе уголемила. Относно редукцията на мазнини, особенно сваляне на килограми не забележих, но сякаш мускулатурата ми бе по-изчистена (въпреки това, че не спазвах никакъв хранителен режим) ДАЖЕ  с леко покачена ММ.

И така с изпъкнали рамене и гърди се доближих до вида на супер геройте на Marvеl.

Хиляди благодарности на нашият фитнес гуру Юлиян Тодоров за споделената тренировъчна програма.

NJOY and FIND THE HERO IN YOUR SELF!!!

Първата стъпка към Суперменската физика вече е извървяна :)
Първата стъпка към Суперменската физика вече е извървяна от Пламен

Това сподели Пламен след като завърши програмата „Супергерой за 6 седмици“, за която пуснах статия с обяснение на принципите й преди време. В началото на юли початкахме във фейса, като обсъдихме кое как да пипне по програмата и, след като ми написа „poluchix prosvetlenie veche“, се захвана с програмата.

Днес я завърши и, оставайки доволен от нея, реши да сподели горните редове с вас.

И как няма да е доволен, след като има видима промяна във външния си вид, а освен това:

  • Военна преса от 5×70кг на 7×90кг след програмата
  • Лег от 5×90кг на 7×110кг след програмата
  • Клек от 5×100кг на 7×130кг след програмата
  • Тяга от 5×150кг на 7×160кг след програмата

Нека отбележа, че преди известно време Пламен бе достигнал до 150кг и се захвана сериозно да тренира. След супергеройската програма е вече с лично тегло от 110кг и това е просто поредната стъпка по пътя му към желаната физика на около 95-100кг, които ще  тичкат на ръста и физиката му.

Да му пожелаем успех с тренировките и постигане на целта му!

Коментар

Няма коментари по тази публикация. Бъди първият коментирал.

Оставете коментар

error: Съдържанието е защитено!