Търсиш сьомга с малко мазнини? В Лидъл отиди ;)

 

[Актуализация] В новата версия тук може да видиш актуалната версия на лидълската сьомга + предложенията от Кауфланд и Била.

Хората, които ядат въглехидрати, гледат да консумират по-чисти източници на протеин, за да не превишават мазнините. А сьомгата се води тлъста (мазна) риба, т.е. има доста мазнини. Едно хубаво филенце сьомга с прилична големина и добре направено горе-долу „изяжда“ кредита за мазнини за деня на една по-фина дама и, да кажем, половината от мазнините на някой пич. Демек през останалия ден трябва да са на пилешки гърди, риба тон или обезмаслена извара и да няма зехтин, маслини, сирена, авокадо, жълтъци, ядки, тахан… Гадна ра’ота, брат 🙁

Какво да правим, ако искаме да хапваме сьомга, но трябва да внимаваме с мазнините?

Както всеки проблем – и този има решение:

Търсиш сьомга с малко мазнини? В Лидъл отиди 😉

Не, не съм свързан по никакъв начин с Лидъл, не ми плащат за реклама, а познаващите ме знаят, че страня от такива неща. Просто се оказа, че в Лидъл има много хубава сьомга направо без мазнини!

Но нека първо видим няколко снимки на виновника за тази фитринка, а после ще разкажа и как разбрах за нея:

Един от клиентите ми, който си въвеждаше какво яде и следяхме макросите (протеини, мазнини и въглехидрати), започна доста често да яде филета сьомга, пък мазнините му в края на деня си стояха ниски. Веднага разрових нещата и се оказа, че си е намерил много подходяща сьомга в Лидъл (той от там си пазарува всичко, защото живее срещу магазина). Веднага отидохме и купихме 1 кутия от нея, за да я пробвам. Наистина не изглежда мазна, тестът със салфетка също говори за малкото ѝ мазнини, като я сложиш в тиганчето не пуска като другите сьомги мазно…Въобще, идеално за разнообразие на менюто и за хората, които обичат риба.

При рецептите ни може да намериш една с филенцата сьомга от Лидъл с горчичен дресинг. А хората с достъп до избраните от мен рецепти могат да видят и следните: мини киш, шишчета, с топинг от пекан и мед… И то във вариантите с обикновено филе и с филето от Лидъл. Разбира се, със сметнати калории и стойности. Ако и ти искаш да имаш достъп до подбраните от мен рецепти – пиши 😉

Коментар

Няма коментари по тази публикация. Бъди първият коментирал.

Оставете коментар

error: Съдържанието е защитено!