Васил: много по-слаб и много по-силен

 

„Здравейте,

казвам се Васил, на 19 години, и съм един от многото хора, които са се доверили на Юли!

От малък обичам спорта и спортувам, минал съм през редица спортове, като някои от тях са били с по-сериозни намерения, а други просто за развлечение и здраве.

Внезапно спрях да спортувам, съпроводено с много количества нездравословна храна и тогава започнаха здравословните проблеми, проблеми със стомаха и с гърба (главно). След което разбрах, че не мога да продължавам, с този нездравословен живот.

След известно време ровене из нета, случайно попаднах на статиите/мненията на Юли, неговите тренировки и залата му с чудесни и нестандартни уреди и разбрах, че той е човекът, който може да ми помогне да се променя. След не дълго, се запознах лично с Юли, разказах му историята си, целите, които искаХ да постигна и още на другия ден ме покани в залата, да зауча техниката на някои упражнения. От тогава минаха няколко месеца, през които завърших 2 програми и съм започнал 3-та, резултатите са налице, здравословните проблеми са минало.

 [baslider name=“Wasil“]

Преди

След

 Дата

23.10.2012

15.04.2013

Естетика

Тегло

126 кг

95.5 кг

Гръдна обиколка  119 см

110 см

Раменна обиколка  140 см

121 см

Талия  110 см

93 см

Ханш  114 см

109 см

Бедро 70 см

63 см

Прасец  44.5 см

44.5 см

Предмишница  33.8 см

35 см

Мишница  41 см

39.3 см

Атлетизъм

Набиране (надхват)

0

11

Кофи

0

25

Тяга

5 @ 60 кг

5 @ 120 кг

Гоблет клек

12 @ 2х7,5кг

30 @ 2х19кг

Преден клек

2 @ 105 кг

Накратко:

1. Ако търсите човек, който да ви упъти и помогне да поемете към здравословния начин на живот, Юли е вашият човек!

2. Ако търсите място, където ще тренирате нестандартно, в приятна атмосфера, с нетипични уреди + яко метъл, Залата на Юли е вашият избор!


Васил е един от хората, обърнали се към мен за програми, по които да си тренират вкъщи. По време на онлайн комуникацията ни, говорим с тях какви са целите им, изпращат ми снимки на наличното си оборудване, питам ги разни неща и им сглобявам програмата, която да следват.

В неговия случай, имахме и възможността лично да дойде до Залата, за да се запознаем и видим кои упражнения може да прави и за кои е по-добре първо да поработи по заучаване на техниката и/или увеличаване на мобилността. Оказа се, че има бая да поработи върху техниката си на основните движения като клека, тягата и суинга.

Две програми по-късно, вече сме свалили почти всичката излишна мазнина, подобрили сме здравословното състояние, научили сме се да клякаме, да дърпаме тяга, да правим основните движения с пудовка… И вече работим по следващите цели с новата, трета нему, програма:

  • да качим малко мускули в горната част на тялото
  • да продължим с качването на сила в долната част на тялото
  • да наблегнем на базовите упражнения и без баналните за него сплитове и изолиращи

Всичко това го искаме с уредите, с които е оборудвал част от дома си. А тях мечтае да ги увеличи с един trap bar. Но дори и да не го направи скоро, то мечтаното тяло вече не е фантазия, а скорошна реалност.

Коментар

Няма коментари по тази публикация. Бъди първият коментирал.

Оставете коментар

error: Съдържанието е защитено!