Мишо за резултатите му след 2 програми

 

Здравейте,

Юли ми изготви 2 програми, като преди всяка уточнявахме желания краен ефект и какво искам да постигна.
Още в началото си знаех целите, исках да оформя тялото, като кача мускулна маса и изчистя % мазнини.
Започнах с програма за качване на кг и сила, при която за няколко месеца качих 6кг. Чувствах се много добре от режима на хранене, който Юли ми изготви.
На втория етап, хранителния режим беше нов, както и програмата. Това което най-много ме учуди е как се свалят мазнините около корема, без специализирани упражнения за него, или с други думи – аз нямах ден за корем.
От 2 месеца не тренирам, за момента съм задържал мускулната маса и се придържам към едни кг.

Едно от нещата които най- много ми харесва е, че когато попитам защо трябва да тренирам/храня се по този начин, какъв е смисъла, винаги ми се обяснява какъв е смисълът, кое какво натоварва, кое как се усвоява и как точно трябва да се прави.

Ей това ме кефи най много!

Мишо и мечока му на тренировка на открито
Мишо и мечока му на тренировка на открито

Мишо работи в международна софтуерна компания, която е осигурила фитнес за желаещите да поспортуват преди/след работа, а защо не и в обедната почивка. В залата с него направихме по 2 тренировки преди съответната програма, за да отработим упражненията, които щеше да прави. Поради натоварения му график не можеше да идва на тренировките на открито, но няколкото пъти, в които бе в София събота или неделя – идваше и се раздаваше, че даже и колата си да дърпаме даваше 🙂

Коментар

Няма коментари по тази публикация. Бъди първият коментирал.

Оставете коментар

error: Съдържанието е защитено!