Представяме ви…Жоро!

Вместо да представям Жоро ще ви оставя това да стори той, а аз само ще го перефразирам – „Който разбира, на това интервю се спира!“ 🙂

Здрасти, представи се накратко на читателите ни.
Здравейте, казвам се Георги Колев на 36 години от София.

Какъв беше животът ти преди тренировките при нас и какво те накара да го промениш и да потърсиш къде да тренираш?
От 16 годишен тръгнах на фитнес в кварталния джим. Първата година – две бях доста ентусиазиран и си мислех, че съм много як докато не се контузих качествено и „излезнах от играта“ за доста време. След това станах студент и тренировките минаха на заден план. В един момент когато приближих 30 годишна възраст установих, че метаболизма ми почва да се забавя и паласките растат. Това ме мотивира и с нови сили се насочих към един фитнес, в който тренират доста на брой „яки батки“, а собственика и треньор е културистичен гуру. Казах си „тук ще извая мечтаното тяло..“.
Тренирах доста редовно, но ужасно монотонно – там всички тренираха по „програмата на Дориан Йейтс“ (шампион по културизъм от 90-те години) – явно само нея знаеше треньора… След 2 години усилен труд нито бях кой знае колко заякнал, нито се чувствах в добро здраве и кондиция. Спрях да ходя на фитнес. Бях твърдо решен, че „блъскането“ не е моето нещо и искам да тренирем нещо по-динамично и интересно. Така намерих вашата зала.

Имаше ли колебание или твърдо беше решил, че трябва да се тренира сериозно?
Ооо, нито за момент нямах колебание – директно се „ метнах в играта“

Ние стоим надалеч от маркетинга и не се рекламираме. Ти как ни откри?
Не помня. Май в един спортен форум имаше списък на местата, където може да се тренира вашата дисциплина. Проверих две други опции, но вашата зала ми се видя най- приветлива.

Какви бяха очакванията ти и какво всъщност се оказа, че намери при нас?
Бях гледал доста видеа и имах представа какви са тренировките – видяха ми се интересни, динамични, разнообразни и най-важното – нямаха нищо общо с „Дориан Йейтс“… Всъщност се оказа, че освен това са доста тежки, но същевременно груповите тренировки са далеч по-забавни от тренировките в залите по боди-билдинг. При вас намерих: разнообразие, приятели и не на последно място персонално отношение

Имаме доста странни уреди, които няма да намериш в обикновените фитнес зали. Но не ти ли беше още по-странно като разбра, че няма да ти забраняваме храни?
Предназначението на повечето уреди по фитнес залите е да изолират конкретни движения. Някои от тях, особено разни хидравлични машини ужасно ме дразнят. Уредите, които използвате вие, са доста по-близки до естествените за тялото движения – винаги съм ги намирал за доста смислени. Относно храната – аз не съм добър пример – много съм недисциплиниран и не спазвам диети.

На общи снимки често те виждаме добре да си похапваш някой като почерпи в Залата. Напредъкът в тренировките при нас струваше ли ти спиране на любимите храни?
Както по-горе казах: „не пазя диети“.

Така и така сме на тази тема – обещавам да не кажа на Надя отговора ти на този въпрос, така че спокойно си признай: кои упражнения и комплекси ти харесват най-много и кои би си ги „забранил“?
Най-много ми допадат тренировките навън, защото има много динамика и разнообразие в комплексите, чист въздух в комбинация с „яко търчане“. Като цяло комплексите обхващащи горната част на тялото са ми по- лесни и на тях съм по-бърз. Когато в „играта“ влезнат клекове, напади, отпади, тръстери, клъстъри, бърпита с пудовка и други подобни доста се поизтощавам. Не бих си „забранил“ нито едно упражнение (май съм мазохист).

А знаеш ли, че имаме кръстен на теб комплекс?* Я да видим ще познаеш ли какви упражнения има в него.
Ще да са тяги, гребания, преси от пода или раменни преси, някое бърпи (без пудовка) и корем. Там съм силен.

*Ще го публикуваме на рождения ден на Жоро – 8 март.

Имаше ли по-трудни моменти, когато ти е идвало да се откажеш, или поне да те мързи да дойдеш да тренираш? Какво те държеше и мотивираше по пътя?
Да се откажа – не, да ме мързи – да. Много се освежавам от тренировката, колкото и да ми е бил гаден деня. Чувствам добре – в кондиция.

Кое ти беше най-трудното нещо дотук?
Първата сериозна мускулна треска (на краката).

А кое е нещото, с което най-много се гордееш?
Краката ми станаха доста здрави

Ти си сред трениращите при нас, които активно практикуват и летни (кайт), и зимни спортове (ски). С какво ти помагат тренировките при нас, за да си по-добър по вода и на сняг, и как реагират колегите ти по спорт на редовните ти тренировки в Залата?
Винаги когато имам възможност практикувам любимите си спортове – ски , кайтсърф, уейкборд и колоездене. Издръжливостта и силата ми доста се подобриха откакто тренирам при вас. Колегите ми по спорт обикновенно не реагират, защото са много зад мен 🙂

А извън Залата, в реалния ти живот, как реагираха и реагират хората около теб?
Майка ми само ми се кара, че много съм наедрял и съм станал като „няква мутра“. Като цяло всички видяха разлика във външния ми вид в положителна посока.

Kaкви са следващите твои фитнес цели?
Искам да сваля няколко кила излишни мазнини. Това е по-скоро за здраве,защото аз и така си изглеждам добре

А какво би казал на тези, които се колебаят дали да дойдат при нас?
Аз и преди съм го казвал: „ Който разбира тук се спира!“

Коментар

Няма коментари по тази публикация. Бъди първият коментирал.

Оставете коментар

error: Съдържанието е защитено!