Тренирането с квалифициран треньор по индивидуална програма е далеч по-сигурен и по-бърз начин да постигнете своите цели в сравнение с варианта да се тренирате сами.   Статистиката сочи, че 75% от редовно трениращите не постигат желаните резултати.   Нещо повече – 90% от тези, които успяват с целите си, тренират с персонален треньор.

Въпрос към редовно трениращите: Постигате ли желаните резултати?

 

Не 75%
Да 25%

Преди да дойда при Юли имах точно 2,5г. тренировъчен стаж. Бях слаб и влезнах във фитнеса с идеята да “направя тяло”. Една година тренирах по сплит програма, която даде твърде минимални резултати…. Един ден обаче ми се наложи да помогна с пренасянето на една пералня и тогава осъзнах, че нямам почти никаква сила и издръжливост. Трябваше да се върна в залата, но умишлено избягвах типичните фитнеси със странни уреди в които хората гледат телевизия, докато тичат на пътечка.

Исках да тренирам здраво и търсех сериозно място. Знаех отдавна за Залата на Юли и за тренировките му на открито. След като се запознах лично с него и видях мястото разбрах, че съм намерил каквото търся.

– Боян, юрист
Персоналният треньор настройва всяка една отделна тренировка според моментното ви състояние, следи за правилното и безопасно изпълнение на упражненията, показва и помага да заучите нови движения, мотивира ви за още едно повторение като види, че можете, но и ви спира от следващото, ако забележи, че това би довело до компромис с техниката.

Въпрос към доволните от резултатите си: С персонален треньор ли тренирате?

 

Не 10%
Да 90%
Работя в офис и през последните няколко години липсата на движение ми се отрази най-видимо както физиката ми, така на цялостното ми здравословно състояние. Бях качила някой и друг ненужен килограм, изглеждах ленива и и болнава. Чувствах се по същия начин.
От ноември 2014-та с приятеля ми посещаваме редовно Залата на Юли. Тренира ни Надя. За разлика от него, аз нямах за цел да тренирам на по-високо ниво. Исках просто да бъда здрава и да се чувствам добре.
До ден-днешен, преди всяка тренировка, Надя ме пита как са коленете ми, как се чувствам и адаптира програмата според състоянието ми през деня. Вече не съм обездвижена и нямам постоянна силна болка в коленете. Имунната ми система е доста по-силна. Не е нужно да изпадам в детайли колко по-добре изглеждам визуално, важното е, че се чувствам тонизирана, здрава, по-лесно понасям стреса в офиса.
– Красимира, продуцент
Индивидуалните тренировки са за всеки, който няма времето да преброди тоновете информация за трениране, хранене и добавки, за да извлече нужното за себе си. Не може всеки да е специалист във всичко, затова нашите трениращи са проучили кои са водещите имена в областта ни и са се доверили на професионализма ни. Те идват в Залата и се оставят в ръцете на своя треньор, който е подготвен да проведе поредната им тренировка за постигането на желаните резултати.

Не вярвах, че проблемът ми с килограмите е решим и че съм в състояние да се отдалеча от генетично заложеното ми русло. И тъй, до един момент, в който не взех съзнателното решение, че съм длъжен заради самия себе си да променя начина си на живот и да положа максимални усилия да се разделя с така благозвучното и смекчено описание „приятно закръглен“. Взех един лист и химикал и започнах да подреждам по приоритет необходимите стъпки като за начало. Разбира се, на челна позиция в този списък беше необходимостта да се информирам достатъчно добре и да открия най-подходящото за мен място. За щастие или за „беда“, то се оказа „Залата на Юли“ :).

Чичко „гугъл“ и сайтът на bb-team са намесени в тази история. След като започнах да проучвам как стоят нещата с предстояща ми неравна борба, попаднах на една от многото статии в bb-team. Не помня коя точно, но мисля че неин автор беше Юли. Така открих и сайта на „Залата на Юли“. Поглеждайки назад, това се оказва попадение в десетката от първия път. Нацелил съм перфектната за мен комбинация между атмосфера, локация и хора.

– Любомир, компютърен инженер

Най-често ни питат следното:

По каква програма се тренира на индивидуалните тренировки?

Вашата програма е индивидуална и се от изготвя треньора ви с оглед вашите цели и физическото ви ниво. Негова е отговорността и грижата да подбира подходящите упражнения и методи за програмата ви и да я донастройва в движение по време на тренировката в зависимост от моментното ви състояние. Треньорът следи прогреса ви и, при нужда, нанася нужните промени в програмата ви. От вас се иска да дойдете на тренировката, планът за нейното протичане е отговорност на вашия треньор.

Досега не съм тренирал(а) нищо. Мога ли да започна с индивидуални тренировки?

Най-удачният случай е именно започване на тренировките с треньор. Вместо да губите месеци и години, а често и здравето си, контузвайки се в процеса, вие оставяте на вашия треньор задачата да ви научи на правилната и безопасна техника на изпълнение на упражненията и да подбере възможно най-ефективния и ефикасен начин да постигнете целите си.

Какви хора идват при вас на индивидуалните тренировки?

В Залата ни идват хора от всякакви възрасти и професии. Основно сме насочени към обикновените хора, спортуващи за здраве и атлетично тяло, но имаме и няколко състезателя в различни спортни дисциплини. Въпреки, че можем да се похвалим с национален и с европейски шампион, нашата гордост са идващите редовно при нас хора от различни професии в сферата на IT технологиите, образованието, здравеопазването, собственици и служители в малкия и средния бизнес и т.н., които разбират важността на редовното движение за един по-добър живот. При нас те са открили своето място, своя начин на трениране и своя треньор.

Мога ли да тренирам с персонален треньор, ако има здравословен проблем?

На този въпрос можем да ви отговорим на място. Повечето здравословни проблеми позволяват, дори повеляват, да има физическа активност, като нашите треньори могат да ви напътстват по време на съответната тренировка какво да правите и кое – по-добре не.

Трябва ли да идвам редовно, за да имам ефект?

Треньорите ни препоръчват между 2 и 5 посещения седмично, за да има ефект, но те ще съобразят броя на тренировките и настроят програмата ви така, че да е възможно най-удобно за вас като време и да не правите компромис със социалния си живот.

Може ли да ходя и на индивидуалните, и на груповите тренировки?

Да, разбира се. Вашият личен треньор ще ви пренастрои програмата вземайки под внимание участието ви и на групова тренировка.

Може ли да дойда заедно с приятел или роднина?

Да, имаме доста приятели, двойки и семейства, които идват да тренират заедно.

Може ли да дойда на индивидуална тренировка без предварително запазен час?

Индивидуалните тренировки са с предварителна уговорка за ден и час. Разчитайки на случайността избраният от вас треньор да е свободен да ви тренира, като се появите, не е голяма. Затова насърчаваме поне ден по-рано да сте се уговорили и уточнили деня и часа на следващото ви посещение.

Как да се запиша?

От този БУТОН ЗА ВРЪЗКА С НАС

Share
Share
Tweet
+1
Pin