Защо да избереш хранителен режим изготвен лично за теб?

Твоят начин на хранене се изготвя така, че:

  •  Да работи за твоите целите без да носи риск за здравето ти 
  •  Да е съобразен с твоя вкус подбор на твоите храни (кои искаш да има в диетата си, кои не обичаш и по-добре да ги няма, към кои имаш алергии или непоносимост…);
  •  Да е съобразен с твоето ежедневие със социалния ти живот (излизане с приятели на по бира или торта, ходене на гости, различни поводи за почерпка…),  с графика ти на хранене (колко пъти на ден е удобно да ядеш, по кое време на деня и къде е даденото хранене,…) и с останалите ти активности (тренировки и ежедневие).

Какво по-точно ще получиш?

Твоята диета се подбира и нагажда спрямо теб вместо ти да се нагодиш към точно определена диета.

Ето какво ще получиш когато избереш да работим по храненето ти:

  • Хранителният ти режим ще бъде нагоден спрямо твоето ежедневие с удобните на теб часове.
  • Храните в него ще бъдат подбрани според твоите вкусове и с марките продукти, които ти купуваш.
  • Приготвянето на храната ще бъде съобразено с готварските ти умения и свободното ти за готвене време.
  • Храненията навън ще бъдат съобразени с менютата на съответните заведения, в които ядеш.
  • По време на работата ни ще имаме обратна връзка, т.е. периодично ще следим как вървиш – мерки, снимки, дали някоя храна те кара да се чувстваш неконфортно… И, ако е необходимо, ще нанасяме необходимите промени в храненето.

Какво ще се иска от теб?

Преди да започнем работата по твоя хранителен режим трябва да те опознаем. За целта ще получиш съответните анкетни карти, които искаме да попълниш.

Едната анкета е с общи въпроси с цел запознаване с теб, твоите цели, здравословното ти състояние, какви храни обичаш да ядеш, правени ли са диети преди това и т.н.

В другата анкета записваш как се храниш 7 поредни дни, като в нея въвеждаш в колко часа и какво ядеш, отбелязваш кое хранене какво е и т.н.

Всичко това го правим, за да може да сметнем изходното ниво на калорийния ти баланс, да вникнем в хранителното ти ежедневие, да научим повече за хранителните ти навици, да подберем в режима ти любимите ти храни и марки…

Това ли търсеше?

ЗАЯВИ СВОЯ ЛИЧЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ
Share
Share
Tweet
+1
Pin