Общи условия, Политика за бисквитките и Политика за поверителност

Последна промяна: 24.05.2018 г.

Добре дошли на уебсайта www.yulisgym.com!

Използвайки този уебсайт Вие се съгласявате с неговите настоящи условия за ползването му.

Моля, прочетете дадените Общи условия, Политика за бисквитките и Политика за поверителност преди да използвате този Уебсайт. В случай, че имате въпроси, се свържете нас от формата за контакт.

При несъгласие с някое от Общите условия, Политиката за бисквитките или Политиката за поверителност Вие не трябва да използвате този Уебсайт.

Уебсайтът http://www.yulisgym.com („Уебсайтът“ или „Ние“) и неговото съдържание са собственост на „ОРАНЙЕ“ ЕООД, седалище и адрес на управление: гр. Монтана, 3400 , ж.к. Пъстрина, бл. 5, ап. 40, адрес за упражняване на дейността: гр. София, район Слатина, бул. Шипченски проход № 63, ет. 2,е-mail: yulisgym@gmail.com, телефон 0887 207725

I. ТЕРМИНОЛОГИЯ

1.1.По смисъла на настоящите Общи условия:

  • Ползвател/и е/са посетителите на Уебсайта, а също така и лицето/лицата осъществило/и контакт с Уебсайта посредством изпращане на съобщение чрез формата за контакт.
  • Публикация/и е/са статии, които са публикувани в секцията „Блогатство“ на Уебсайта.
  • Страница/и е/са останалото статично съдържание, което не е публикация и се асоциира предимно с основното меню на Уебсайта
  • Материали са документите и информацията, които се съдържат в Уебсайта.
  • Форма за коментари е електронна форма за попълване, достъпна под коментарите и страниците на Уебсайта.
  • Форма за контакт е електронна форма за попълване, достъпна на http://www.yulisgym.com/contact/, която се използва за осъществяване на контакт с Уебсайта.

II. СЪДЪРЖАНИЕ

Съдържанието на настоящия уебсайт, има за цел безвъзмездно да информира, съветва и представя гледната точка на автора по въпроси, свързани с хранене, тренировки, здравословен начин на живот и други, съгласно разбиранията на автора и в никакъв случай не следва да се приема за лекарски съвет. Уебсайтът не предоставя медицински съвети, диагнози или лечение на заболявания и не носи отговорност за евентуални последици или вреди от действия или бездействия в следствия прилагането на съдържанието на уебсайта. Консултирайте се със специалист – лекар преди да промените диетата или тренировъчния си план или да пристъпите към прилагане на съветите, представени на настоящия уебсайт, особено при съмнения или доказани здравословни проблеми.

III. АВТОРСКИ ПРАВА

Всички материали по уебсайта са защитени с авторски права. Съдържанието на уебсайта, включително всички текстове, статии, снимки, графично оформление, графични изображения и други материали са авторски или са взаимствани от източници, които не са обект на авторски и други права. В случаите, когато е използвана информация, защитена от авторски права, е получено изричното съгласие на автора и източника и името на автора са посочени съответно. В противен случай източникът и името на автора са посочени съответно. Копирането, разпространението, взаимстването на материали от уебсайта не се разрешава освен след изричното съгласие на автора. Уебсайтът не се асоциира с трети страни, които копират или използват неправомерно съдържанието на уебсайта.

IV. ПОЛИТИКА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Ние осъществяваме дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

Сигурността на всеки тип информация е приоритет за нас и не можем да си позволим компромиси. За да отговорим напълно на новия регламент за защита на личните данни работим само със сигурен и доказал се във времето доставчик на хостинг услуги.

4.1. Спазваме следните принципи при обработка на лични данни:

  • законосъобразност, прозрачност и добросъвестност;
  • ограничение на целите на обработване;
  • съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;
  • точност и актуалност на данните;
  • ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
  • цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.

4.2. Какви данни събира Уебсайтът и с каква цел?

Обработваме следните лични данни и информация за следните цели:

4.2.1. (Форма за) Коментари:

Уебсайтът разрешава коментари под почти всички свои страници и публикации. С цел предотвратяване на спама при коментиране Уебсайтът събира следната информация от коментиралите Ползватели:

  • посочените във формата за коментари данни (име и имейл адрес),
  • IP адрес,
  • данни за използвания уеб браузер

Анонимен стринг създаден от имейл адреса на коментиралия Ползвател се изпраща до Gravatar за проверка дали се използват техните услуги. Ако коментиралият Ползвател използва услугите на Gravatar, то при одобряване на коментара до името му ще се показва и профилната му снимка. Повече за политиката на поверителност на The Gravatar има тук.

С попълването на формата за коментар и натискане на бутона “Публикувай” Ползвателят декларира, че се е запознал с настоящите Общи условия, съгласен е с тяхното съдържание и се задължил да ги спазва.

4.2.2. (Форма за) Контакт:

Ползвателят се свързва с Уебсайта посредством формата за контакт. С цел предотвратяване на спама и за да може да се осъществи контакст с Ползвателя Уебсайтът събира следната информация: посочените във формата за контакт данни (име и имейл адрес). Освен тях във формата за контакт се попълва още едно поле, в което Ползвателят въвежда своето съобщение.

С попълването на формата за контакт и натискане на бутона “Изпрати” Ползвателят декларира, че се е запознал с настоящите Общи условия, съгласен е с тяхното съдържание и се задължил да ги спазва.

4.3. Уебсайтът не събира и не обработва:

  • Лични данни като ЕГН, номер на лична карта, адрес, банкова сметка и др.;
  • Лични данни, които разкриват расов или етнически произход;
  • Лични данни, които разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
  • Генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.

Личните данни се събират само и единствено ако Ползвателят доброволно ги предоставя.

Уебсайтът не използва имейл адресите на Ползвателите за изпращане на търговски и други непоискани съобщения.

4.4. Предаване на личните данни на Ползвателите за обработване

Уебсайтът не предлага и не продава личните данни на Ползвателите (име, имейл адрес и IP), както и не извършва трансфер на данни към трети държави.

4.5. Права на Ползвателя при събирането, обработването и съхранението на личните му данни

4.5.1. Оттегляне на съгласието за обработване на личните данни

Ако Ползвателят не желае неговите лични данни да продължат да бъдат обработвани, то Ползвателят може по всяко време да оттегли съгласието си чрез искане в свободен текст. С оттегляне на съгласието Уебсайтът ще изтрие личните данни на Ползвателите (име, имейл адрес и IP).

4.5.2. Право на достъп

Ползвателят има право да изиска и получи потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с него.
Ползвателят имат право да получи достъп до данните, свързани с него, както и до информацията, отнасяща се до събирането, обработването и съхранението на личните му данни.

4.5.3. Право на коригиране или попълване

Ползвателят има правото да поиска коригиране на предоставените лични данни.

4.5.4. Право на изтриване („да бъдеш забравен“)

Ползвателят има правото да поиска изтриване на свързаните с него лични данни, а ние имаме задължението да ги изтрием без ненужно забавяне.

V. ПОЛИТИКА ОТНОСНО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА БИСКВИТКИ

5.1. Какво представляват бисквитките:

Бисквитките са малки парчета информация, които уебсайтовете запомнят в паметта на Вашето устройство (компютър, таблет, телефон) и се използват с цел да Ви разграничат от останалите потребители на този уебсайт или да запазят определена информация свързана с Вашите предпочитания. Повече за бисквитките може да прочетете тук.

Уебсайтът изполва бисквитки, за да се настрои съдържанието му към Вашите предпочитания и за да Ви предостави по-добра функционалност при неговото използване.

5.2. Бисквитки от трети страни:

Уебсайтът използва услугите, има съдържание или показва бутони на трети страни, които също създават свои бисквитки. Това са услугите на Google Analytics,вмъкнатото съдържание от Youtube и бутоните за социалните мрежи като Facebook и Tweeter. Google Analytics използва бисквитки, за да събира анонимна информация като брой посетители на Уебсайта и най-четени статии, Youtube също използва бисквитки, за да събира анонимна информация като брой гледания на дадения клип, а при едновременно влизане от един и същ браузър в дадена социална мрежа и Уебсайта социалната мрежа събира информация за посещение в Уебсайта. Последното може да се предотврати, ако Ползвателят излезе от своя профил в дадената социална мрежа. За повече информация Ползвателят трябва да се обърне към политиката относно бисквитките на съответното приложение. За Facebook тя се намира тук.

Уебсайтът изпозва добавката за WordPress EU Compliance AddOn на MonsterInsighs, която автоматично анонимизира и спира събирането на лични данни от Google Analytics. Повече подробности относно добавката има тук.

5.3. Управление и изтриване на бисквитките:

Уебсайтът предоставя възможността на Ползвателите си да приемат или откажат бисквитките. Освен това Ползвателят има възможност за промени настройките за бисквитките и в менюто на използвания браузер. Повече информация може да се прочете тук.

Бисквитките на Google Analytics също могат да бъдат управлявани чрез свалянето на определени добавки към браузера.

VI. ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ

Уебсайтът си запазва правото да извършва промени в Общите условия, Политиката за бисквитките и Политиката за поверителност, които своевременно са отразени на настоящата страница. За неуредените въпроси в условията за ползване се прилага действащото българско законодателство.